Cultuurregisseur Hillegersberg-Schiebroek
Sanne Nelissen
Cultuurregisseur Hillegersberg-Schiebroek

Sanne Nelissen

"Ik ben al heel wat jaren cultuurscout / cultuurregisseur en sinds 2013 aan de slag in Hillegersberg-Schiebroek. In de afgelopen jaren is hier veel gebeurd. Naast de vaste waardes als het Kunstfestival Schiebroek en het Jazzfestival zijn er heel wat nieuwe spelers opgestaan die jaarlijks terugkerende evenementen organiseren, waaronder Poëzie Lagogo, Volkskerstzang en de huiskamerconcerten van Concert Dichtbij. Het is fijn om te zien dat mensen elkaar weten te vinden en de handen ineen slaan om een mooi evenement neer te zetten. Zelf houd ik ook van organiseren, maar dan meer in de privésfeer, zoals een high tea voor mijn moeder, een reis naar een kasteeltje onder Parijs of het regelen van een bezoek naar een tennistoernooi met vrienden.
Net als in mijn werk, ontdek ik in mijn vrije tijd ook graag nieuwe dingen en heb dan ook veel gereisd voordat ik mijn zoontje kreeg. Tijdens deze reizen heb ik verschillende kunstwerken mee naar huis genomen: een doek van Ganesh uit Thailand, een kunstwerk van muzikanten uit Cuba, een mooie tekst uit Vietnam, beeldjes uit Sri Lanka en natuurlijk veel herinneringen.
Nu zoek ik het wat dichter bij huis en word ik gelukkig van kleine dingen, zoals de geur van net gemaaid gras of een lekker muziekje op de radio. Ook word ik gelukkig van mensen blij maken door ondersteuning te bieden bij de realisatie van projecten. Weet dat je bij mij terecht kan voor de meest uiteenlopende vragen rondom projecten: waar kan je geld aanvragen, hoe schrijf ik een projectplan en wat is een geschikte locatie voor mijn initiatief?"

Artikelen door Sanne

toon meer resultaten