Cultuur Boost Geld

Op 23 januari 2024
zaal open: 19:00 | programma: 19:30
Theater Zuidplein

Gooilandsingel 95
3083 DP Rotterdam

Fondsen, subsidies, crowdfunding en andere regelingen; zie jij door de bomen het bos niet meer? Juist daarom organiseren we ook in 2024 de Cultuur Boost Geld. In Theater Zuidplein staan vertegenwoordigers van fondsen en andere (ervarings)deskundigen klaar om kennis te maken en jouw vragen te beantwoorden. 

Het maximum aantal deelnemers voor avondprogramma van de Cultuur Boost Geld is bereikt. Voor de workshops in de middag kun je je op deze pagina nog wel aanmelden.

Voor deze editie slaan Cultuur Concreet en de Creatieve Coalitie Rotterdam de handen ineen. Ook nieuw is het middagprogramma met workshops i.s.m. Cultural Bridges,Fonds voor Cultuurparticipatie en voordekunst.

Middagprogramma

Voor deze Cultuur Boost Geld werken we samen met Cultural Bridges, Fonds voor Cultuurparcticipatie en voordekunst aan een inspirerend middagprogramma. De deuren openen op 13:30 uur. De workshops starten om 14:00 uur. Meedoen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!

Kickoff Crowdfunding | voordekunst

De experts van voordekunst nemen je in deze workshop stap voor stap mee door het crowdfundingproces. Aan de hand van een handig crowdfundingcanvas geven ze mooie voorbeelden van campagnes, de laatste cijfers en nieuwe inzichten. Deze workshop is onmisbaar voor beginnende crowdfunders, inspirerend voor ervaren makers en een laagdrempelige eerste kennismaking voor wie crowfunding nog onbekend terrein is.

aanmelden

Van idee naar projectplan | Fonds voor Cultuurparticipatie

Een goed idee is nog geen (project)plan. De experts van Fonds voor Cultuurparticipatie helpen je met het op papier krijgen van jouw ideeën en hoe je je het best voorbereidt op een succesvolle subsidieaanvraag. 

aanmelden

Masterclass Pitchen | Cultural Bridges

Cultural Bridges verzorgt een masterclass ‘Pitchen’ door Kevin ‘Blaxtar’ de Randamie. Deze creatieve ondernemer deelt zijn ervaringen en inzichten over het voorbereiden op belangrijke gesprekken met partners, investeerders of opdrachtgevers. Met zijn unieke perspectief op creativiteit als drijfveer, belooft deze sessie inspirerend en waardevol te zijn voor alle deelnemers.

aanmelden

Vond je dit artikel nuttig? Ja / Nee
Dank voor je reactie. Kunnen we dit artikel nog verbeteren?
Dank voor je reactie. Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback!

Vragen?

Kom je er niet uit? Of heb je nog vragen over dit onderwerp? We helpen je graag!