Cultuur Boost Vrijwilligers

Op 20 april 2023
19:30 uur
Cultuur Concreet

Grotekerkplein 5
3011 GC Rotterdam

Zoek je vrijwilligers of ben je juist op zoek naar vrijwilligerswerk bij een creatieve club? Dan wil je deze Cultuur Boost van Cultuur Concreet en Zorgzaam010 niet missen! 

Onder het motto ‘niet lullen maar poetsen’ zetten veel Rotterdammers zich belangeloos in voor elkaar en voor de stad. Toch weten culturele initiatiefnemers en deze vrijwilligers elkaar nog niet altijd even goed te vinden.

Daarom brengen Cultuur Concreet en Zorgzaam010 - het platform voor vrijwilligerswerk van de gemeente Rotterdam - tijdens de volgende Cultuur Boost op donderdag 20 april januari om 19:30 uur deze mensen bij elkaar.

Want wie weet kunnen we wel een 'match' maken voor helpende handen tijdens dat ene festival. Of misschien gaan jullie wel een lange 'lange termijn relatie' aan als gastvrouw/heer bij een wijkpodium? En wat dacht je van een mooie bestuursfunctie op je cv? Natuurlijk is er ook tijd om ervaringen uit te wisselen en te netwerken.

deelnemen

Praktisch

  • Locatie: Cultuur Concreet, Grotekerkplein 5, 3033 GC Rotterdam 
  • Datum: donderdag 20 april
  • Zaal open: 19:00 uur
  • Start programma: 19:30 uur
    Einde programma: 21:00 uur
  • Deelname: gratis (!)

Over Zorgzaam010

Werk je bij een maatschappelijke organisatie of zit je in het bestuur van een vereniging of club? Dan zit je op Zorgzaam010 goed: ze ondersteunen je mooie werk door je makkelijk, snel en effectief in contact te brengen met alle vrijwilligers in je buurt. Op het platform kun je o.a.:

  • Gratis vrijwilligersvacatures plaatsen
  • Makkelijk de beste vrijwilligers zoeken en vinden
  • Informatie en tips vinden over het werken met vrijwilligers
Vond je dit artikel nuttig? Ja / Nee
Dank voor je reactie. Kunnen we dit artikel nog verbeteren?
Dank voor je reactie. Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback!

Vragen?

Kom je er niet uit? Of heb je nog vragen over dit onderwerp? We helpen je graag!