office manager
Camen Brader-Li
office manager

Camen Brader-Li

Opgroeiend in de Chinese cultuur heb ik van kleins af aan gehoord dat ik later moest gaan werken in de economie, “want daar in kan je geld verdienen.” Toen ik uiteindelijk economie & maatschappij koos als profiel tijdens mijn middelbare school periode waren mijn ouders ook trots dat ik dit pad had gekozen. Na de middelbare school heb ik gekozen om door te studeren in deze richting en ben ik uiteindelijk beland bij een studie waarbij ik voor een jaar in Shanghai, China zat. Dit vond ik zelf fantastisch vanwege de nieuwe omgeving, cultuur en avontuur. Na dit grote avontuur ben ik gaan werken voor verschillende Aziatische kantoren en heb ik het reizen doorgepakt.

"Cultuur brengt mensen samen en daarom ben ik trots dat ik mijzelf mag inzetten voor cultuur in de wijken van Rotterdam."

Nooit gedacht dat ik vele jaren later het dichterbij huis zou gaan zoeken, in het mooie Rotterdam! Een wereldstad die zo veelzijdig is met zoveel moois. De stad doet me denken aan alle verschillende continenten, landen, steden en gebieden waar ik ben geweest. Zo verschillend, maar ook dichtbij. Eén ding hebben we gemeen, en dat is cultuur. Cultuur brengt mensen samen en daarom ben ik trots dat ik mijzelf mag inzetten voor cultuur in de wijken van Rotterdam.

Artikelen door Camen

toon meer resultaten