Kennissessie Geldzaken

Op 26 januari 2021
19:00 uur
online

Sponsoring, crowdfunding, fondsen, subsidies en andere regelingen; zie jij door de bomen het bos niet meer? Onze cultuurregisseurs delen hun kennis en inspiratie graag en zitten klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Je hebt een leuk idee voor een initiatief. Je hebt enthousiaste mensen om je heen verzameld en zelfs al een datum geprikt. Nu is het nog de vraag; hoe financier ik het hele feest?

Er zijn verschillende manieren om je kosten te dekken. Dit kan door sponsoren die je tegemoet komen in de huur, hapjes of materialen. Je kunt entree vragen, een crowdfunding campagne starten of natuurlijk je eigen geld inleggen. Daarnaast bestaan er nog 1001 subsidies, fondsen & andere regelingen. 

Cultuur Concreet start het nieuwe jaar goed met onze eerste (online) kennissessie over geldzaken op dinsdag 26 januari om 19:00 uur.

Via deze link kun je inloggen om de sessie live te volgen. Via een speciale chatfunctie is het dan ook mogelijk om direct vragen te stellen. De kennissessie is na afloop ook op deze website terug te kijken.

volg de kennissessie live

Vond je dit artikel nuttig? Ja / Nee
Dank voor je reactie. Kunnen we dit artikel nog verbeteren?
Dank voor je reactie. Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback!

Vragen?

Kom je er niet uit? Of heb je nog vragen over dit onderwerp? We helpen je graag!