bestuur | voorzitter
Elene Walgenbach
bestuur | voorzitter

Elene Walgenbach

Mijn naam is Elene Walgenbach, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vriend en twee poezen in de wijk Bergpolder. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als adviseur voor de top van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en houd ik mij veel bezig met de ontwikkeling van de organisatie.

De afgelopen vier jaar heb ik mij ingezet voor een bruisende kunst- en cultuursector als gemeenteraadslid namens D66 Rotterdam. Een rol waarin ik de culturele sector in Rotterdam in al haar verscheidenheid goed heb leren kennen. Ik geloof in een kunst- en cultuursector die van en voor alle Rotterdammers is. Daar heb ik de afgelopen jaren aan willen bijdragen. Ik kijk er naar uit om dat verder te brengen, nu niet in de politiek maar als voorzitter van Cultuur Concreet.

Cultuur is een enorme verrijking voor mensen zelf en voor de stad. Er ligt een belangrijke opgave cultuur dichtbij alle Rotterdammers te brengen en daarvoor moet je de wijken in. Goede initiatieven omarmen, ondersteunen en koesteren. Cultuur Concreet is hierin van onschatbare waarde met veel kennis en ervaring als aanjager van kunst en cultuur in de wijken.

Artikelen door Elene

toon meer resultaten