Directeur
Gaby Lafeber
Directeur

Gaby Lafeber

"Toen ik mij begin 2018 als ‘nieuwkomer’ in Rotterdam vestigde, had ik een duidelijk doel voor ogen: ik wilde een baan vinden waardoor ik de stad goed zou leren kennen, liefst op een locatie waar ik op de fiets naar toe kon. Een paar maanden later viel ik met mijn neus in de boter: werken bij Cultuur Concreet is een geweldige manier om de diversiteit en creativiteit van Rotterdam op haar best te zien! Het betekent wel af en toe een eind fietsen...
Als het even kan ga ik met een cultuurregisseur haar of zijn gebied in om culturele initiatiefnemers te ontmoeten en te horen wat hen beweegt en bezighoudt. Van deze ontmoetingen en van het bezoeken van kleinschalige culturele activiteiten krijg ik enorm veel energie. Wat gebeurt er toch een hoop in Rotterdam!
Ik heb een groot hart voor kunst en cultuur, en een minstens zo grote ambitie om ook in de not-for-profit sector zakelijkheid toe te voegen. Het is bijzonder dat Rotterdam – mede via Cultuur Concreet – investeert in een bloeiend cultureel leven in de haarvaten van de stad. Juist daar kunnen wij nieuwe ontwikkelingen - van urban tot boerenzij - snel oppikken en verder helpen. Ik wil de grote kennis van Cultuur Concreet over kunst en cultuur in de Rotterdamse wijken de komende jaren voor velen inzichtelijk maken."

Artikelen door Gaby

toon meer resultaten